Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ !


Από χθες βλέπω με μεγάλο ενδιαφέρον την έξοδο των κατοίκων της Θεσσαλονίκης προς την Χαλκιδική αλλά και προς άλλους προορισμούς της Ελλάδας, προκειμένου να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Κάποιες στιγμές μάλιστα χθες είχε μποτιλιάρισμα στον δρόμο προς Χαλκιδική πολλών χιλιομέτρων. Φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο έγινε και σε άλλες πόλεις τις Ελλάδας οι οποίες σήμερα είναι έρημες χωρίς κίνηση χωρίς αυτοκίνητα και χωρίς κατοίκους . Κατοίκους οι οποίοι θέλοντας να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα και από το στρες θέλησαν να περάσουν κάπου το τριήμερο και να ξεκουραστούν.

Έτσι όμως δίνουν την αφορμή σε οποιοδήποτε Έλληνα  πολιτικάντη και σε οποιοδήποτε υπαλληλίσκο του Δ.Ν.Τ. να έχει επιχειρήματα και να μας την λέει , πως δηλαδή δεν υπάρχει κρίση , οι Έλληνες περνάνε καλά, και πως οι αγανακτισμένοι είναι μια μικρή μερίδα του Ελληνικού λαού.

Μήπως πρέπει να ξεχάσουμε την θερινή σεζόν οπού τίποτα δεν λειτουργούσε στην  Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου ως τις 15 Σεπτεμβρίου και όλοι αφήναμε τα προβλήματα για τον Σεπτέμβριο;
Μήπως με την στάση μας αυτή αντί να ξεχνάμε το πρόβλημα δημιουργούμε μεγαλύτερο ;
Πολλούς ίσως δεν τους έχει αγγίξει ακόμη η οικονομική κρίση και θεωρούν ότι θα βγουν αλώβητοι από το όλο κλίμα , αλλά όταν η κρίση είναι στην γειτονιά σου αργά η γρήγορα θα ακουμπήσει και σένα.

Έρχονται νέα μέτρα ( έκτακτη εισφορά , αύξηση στην φορολογία μεγάλης ακίνητης περιουσίας , μείωση μισθών , αύξηση ΦΠΑ στις υπηρεσίες εστίασης κλπ )   και μεις τι κάνουμε επιβεβαιώνουμε το " Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ... χτενίζεται " .
Αφήστε όλοι την ξαπλώστρα και την παραλία και πάμε όλοι μαζί στην πλατεία γιατί αν το αφήσουμε για τον Σεπτέμβρη μάλλον δεν θα υπάρχει πλατεία θα έχει πουληθεί όπως πολλά άλλα μέχρι τότε!!



Πηγή : Κάνε κλικ


Βρίσκω Εργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου